به گزارش سرویس استان های مرکز خبر حوزه، متن بیانات معظمله که در پایگاه اطلاعرسانی ایشان درج شده است به شرح ذیل است.
«قرآن کريم و روايات اهل بيت«عليهم السلام»، تأکيد فراواني بر تقوا دارند. قرآن در موارد متعدّدي زنگ خطر میزند و ميفرمايد: سعادت دنیا و آخرت در گرو تقوا است. اجتناب از گناه و رعايت تقوا، موجب ميشود دست عنايت خداوند روي سر انسان قرار گيرد و در بن بست ها به فرياد او برسد. بنابراين حسن عاقبت، زندگي توأم با نشاط و آرامش و منهای غم و غصه و نگراني، تأمین آتیۀ اولاد و دوري آنان از انحراف فکري و عقيدتي، در سايۀ تقوا روزي انسان ميشود.
*شرط برخورداری از امنیت دل داشتن ایمان و تقواست
امنيّت دل در اثر رعايت تقوا نصيب انسان ميشود. امنیت دو قسم است؛ یکی امنیت ظاهری که نعمت بزرگي است و لازم است همه از آن برخوردار باشند. اما مهمتر، امنیت دل است و وقتي حاصل ميشود که انسان به یک زندگی منهای غم و غصه و نگرانی از آینده و عاري از دلهره و اضطراب خاطر، دست يابد. قرآن میفرماید: شرط برخورداري از امنيّت دل اين است که ايمان و تقوا داشته باشي. ايمان روبنا و تقوا زيربنا است و لازم است هر دو باشند.
«الَّذِينَ آمَنُوا وَ لَمْ يَلْبِسُوا إِيمانَهُمْ بِظُلْمٍ أُولئِكَ لَهُمُ الْأَمْنُ وَ هُمْ مُهْتَدُون»
یعنی ایمان تو آلوده به گناه نباشد و مؤمن واقعی باشی. مؤمن زیربنایی از نظر قرآن یعنی شیعه، اما شیعهای که گناه در زندگیاش نباشد. بعد همین آیه میفرماید و تأکید میکند که: «أُولئِكَ لَهُمُ الْأَمْن»: اگر ايمان همراه با تقوا
داشته باشي، امنیت دل پیدا میکنی. یک زندگی خوش و خرم و بانشاط و یک زندگی همراه با عاقبت به خیری و یک زندگی منهای اختلاف در خانه و بالاخره یک زندگی که در آن، «چه کنم چه کنم»، نباشد. سپس میفرماید: «وَ هُمْ مُهْتَدُون»، يعني اگر چنین شد، دست عنایت خداوند روی سر شما و زندگی شما و بچههای شماست.»